GLUTENFRITT KANELKNÄCKEBRÖD
Provade mig fram när jag gjorde detta knäckebrödet! Om det behövs så tillsätt mer vatten! Det var jag tvungen att göra.

Ingredienser: ca 8-10 knäckebröd
1 ½ dl glutenfritt havregryn
1 dl fibrex
2 dl krossat bovete
1 ½ msk fiberHUSK
1 dl glutenfri grov mjölmix
2-3 dl vatten
1-2 msk olivolja
3 ½ tsk kanel
1 ½ dl glutenfritt havregryn
1 dl fibrex
2 dl krossat bovete
1 ½ msk fiberHUSK
1 dl glutenfri grov mjölmix
2-3 dl vatten
1-2 msk olivolja
3 ½ tsk kanel
Gör såhär:
1. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en skål. Tillsätt sedan vattnet och oljan.
2. Blanda ihop allt och knåda till en deg. Kavla ut den till önskad tjocklek och form. (kavla ut den på ett bakplåtspapper så blir det inte så kladdigt!)
1. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en skål. Tillsätt sedan vattnet och oljan.
2. Blanda ihop allt och knåda till en deg. Kavla ut den till önskad tjocklek och form. (kavla ut den på ett bakplåtspapper så blir det inte så kladdigt!)
3. In i ugnen på 200° i ca 20-25 minuter. Kolla till dom efter halva tiden och vänd på dom. Låt dom svalna innan servering!

Kommentarer